Sponsoring

Fanfare Sint Jan Tungelroy is opgericht in 1945 en bestaat uit een aantal verschillende onderdelen:

• Groot fanfare-orkest;
  • Jeugdorkest ELTURO;
  • Percussiegroep;
  • Studentenorkest;
  • Leerlingen die een muzikale opleiding volgen aan de muziekschool

Deze onderdelen leveren een bijdrage aan het cultureel maatschappelijk leven in Tungelroy. Vele malen per jaar kunt U ons zien en horen, denk aan het Dank Je Wel Concert, optredens tijdens de H. Missen met Pasen en Kerstmis, diverse serenades en eigen georganiseerde grote concerten als DOP Junior. Daarnaast organiseert de fanfare ieder jaar de welbekende vlooienmarkt op Hemelvaartsdag.

Om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden is de fanfare voor haar financiële middelen afhankelijk van de donaties van inwoners, subsidie van de gemeente, sponsoring en contributiegelden. Daarnaast organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten die ook geld opbrengen zoals de vlooienmarkt, de potgrondactie en de speculaasactie.

Daar de geldkraan voor subsidies steeds verder dichtgedraaid wordt probeert de fanfare meer sponsoren aan zich te binden. Hier kunt U ons helpen!

Indien uw bedrijf sponsor wordt van de fanfare zal de naam van uw bedrijf verbonden worden aan de fanfare. Voor een jaarlijks bijdrage van € 50,00 treedt uw bedrijf toe tot “de Club van 50”. Voor dit bedrag krijgt u:

• Naamsbekendheid doordat bij alle evenementen de naam van uw bedrijf genoemd wordt
  • Jaarlijks een kleine attentie
  • 2 vrij kaartjes bij evenementen

Wilt u de fanfare een warm hart toedragen door middel van sponsoring en wilt u toetreden tot de club van 50, dan mag u ons mailen op club50@fanfaresintjan.nl. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen!

Alvast onze hartelijke dank.